"Anyone who rides a bike is a friend of mine" (Gary Fisher) 

Facebook Twitter Gplus YouTube RSS

Amator vs. Profesionist – Liniuta

  • Sharebar

Cand începi să practici un sport, oricare ar fi el, după o perioadă de acomodare, începi să te uiţi în sus, după profesionişti. Vrei sa vezi vârful iceberg-ului, să vezi cine-i cel mai bun din sportul tău preferat.

După ce descoperi elitele, începi să te ataşezi de ele, pentru că faceţi parte din aceeaşi tabără. Chiar dacă eşti la un nivel de amatori, tu te simţi mândru că eşti parte din fenomen.

De cele mai multe ori eşti bucuros atunci când îi vezi pe profesionişti la lucru sau când ai ocazia să faci o poză cu ei.

Dar ce ai zice să ai posibilitatea să practici sportul preferat alături de un profesionist?

Eu am avut această ocazie sâmbătă, când am fost la Ploieşti să fac o liniuţă cu Marian Frunzeanu, multiplu campion naţional între anii 1997-2011.

Cu această ocazie  îi mulţumesc încă o dată pentru amabilitate.

Bineînţeles că am filmat cursele şi le ai mai jos în toată splendoarea lor :)

Cu drag,

Bogdan Crăciunaş

 

6 Responses

  1. Sincer ma asteptam sa ti-o dea mai rau mai ales ca are si cursiera pe langa faptul ca e profesionist. Ori nu era el in forma prea buna, ori esti tu un profesionist in liniute, avand in vedere ca el cred ca e mai mult ciclist de cursa lunga decat de contratimp, cred eu.

  2. El n-a putut sa plece in forta maxima pentru ca bicla lui are rotile subtiri si rupea aderenta. Eu fiind pe mtb am putut sa trag de ea cat m-au tinut picioarele, astfel luam usor avantaj pe prima parte, dar dupa ce crestea viteza se cunostea diferenta intre cursiera si MTB, plus valoarea lui.

  3. bun Bogdan ;) …keep going

  4. Mersi Sorin, I will :)

  5. Frumos! Felicitari! Dar cred ca totusi te-a menajat un pic! E adevarat ca nu stiu efectiv ce iti poate pielea :)

    • Mersi Radu. Si eu cred ca m-a menajat putin. Chestia e ca el abia se incalzise si eu eram epuizat. In orice caz, cred ca m-am prezentat oborabil :) )

Leave a Reply

Current month ye@r day *

credit