"Anyone who rides a bike is a friend of mine" (Gary Fisher) 

Facebook Twitter Gplus YouTube RSS

Asemanarea dintre bicicleta si sex

  • Sharebar

Zi-mi sincer, care cuvânt te-a făcut să dai click pe articol ? :) ) Probabil “bicicletă”, că doar e blog de bicle nu?

Acum câteva luni citeam un articol al lui Daniel Zărnescu în care vorbea despre seducţie, mai exact despre cum să faci fetele sa te placă, să le scoţi din circuit, în sensul bun al cuvântului. Nu mai ştiu exact tot ce scria în articolul respectiv dar îmi aduc aminte că spunea ceva de anticipaţie.

De exemplu. Îţi suni prietena şi-i spui că te îmbraci elegant miercuri seara şi că vei trece pe la ea la ora 8, şi ar fi de preferat să fie şi ea îmbrăcată elegant.

După o zi o suni iar şi-i spui că trebuie să aibă la ea un accesoriu roşu si că o să fie o seara excepţională. Jocul ăsta mental o s-o înnebunească.

De la seducţie la sex nu mai e mult, teoretic cel puţin. Nu intru acum în detalii despre creare de anticipaţie în pat, sau sub pat, sau pe masă în bucătărie, sau pe bancheta din spate, sau mai ştiu eu unde, dă-ţi frâu liber imaginaţiei :) ).

Bine, dar de la sex la bicicletă cât mai e? Păi câteva rânduri.

Mai jos sunt 3 poze cu o pereche de roţi ajutătoare, pentru adulţi :D .

Astăzi eu joc rolul băiatului, iar tu pe cel al fetei înnebunite.

Vreau să-mi spui părerea ta despre roţile din imagine, indiferent de ceea ce-ţi trece prin cap. Adică ce Dumnezeu face un băiat la 28 de ani, care ştie să meargă pe bicicletă de la 4 ani, cu nişte roţi ajutătoare?

DCIM100MEDIA

 

DCIM100MEDIADCIM100MEDIA   Pe această cale vreau le mulţumesc băieţilor de la www.vidas.ro (Sorin şi Dragoş), care mi-au confecţionat roţile şi au făcut o lucrare de nota 10.

Lasă-mi un comment te rog, cu varianta ta :)

 

Cu drag,

Bogdan Crăciunaş

 

12 Responses

  1. Eu zic ca rotile astea ajutatoare nu te ajuta sa MERGI cu bicicleta ci sa STAI cu bicicleta :) . Sunt cumva pentru taransportul bicicletei pe o platforma? Sau pentru pedalatul “in gol” stand pe loc? oricum… ce faci cu ele la 28 de ani sigur o sa poti face si la 35 :) . Alte idei nu am, lasam anticipatia sa creeze tensiune…

  2. dupa 20 de min de reculegere am prins ideea. Rotile sunt pentru cel mic :) )

  3. :) )) sa fie special, sa trezeasca instinctul matern al fetelor :) ), sau doar funny si atat.

  4. Rotile ajutatoare … dupa jocul seductiei urmeaza kamasutrabike si pentru ca sa fie totul pe bicicleta ai nevoie de stabilitate si sprijin , asa ca ii montezi satelitii astia si da-i batai .. :D

  5. Vrei sa faci sex stand pe bicicleta si automat ai nevoie de echilibru. Rotile te vor ajuta cu siguranta sa inchei partida cu brio.

  6. Bingo. Cine stie cunoaste :) )))

  7. doar masini sa fie 4×4? Bicicletele nu au voie?

Leave a Reply

Current month ye@r day *

credit