"Anyone who rides a bike is a friend of mine" (Gary Fisher) 

Facebook Twitter Gplus YouTube RSS

Contact

 • Sharebar

E-mail: bogdan.craciunas@virusbike.ro

Facebook: Bogdan Craciunas, Virusbike

Tel: 0742.683.794

 

6 Responses

 1. Buna ziua. Dupa parerea mea, acest calendar da mai mult spre porno, decat incita vizitatorii la mersul cu bicicleta. Ar fi frumos, daca in calendarul urmatorul, ati pune niste poze mai adecvate cu scopul acestui site, care este bine intentionat (de a spori numarul de biciclisti), si nu niste domnite goale care nu duc gandul altundeva, decat la scene erotice. Sper sa luati in considerare umila mea sugestie.

  Cu stima,
  Biciclistu`

 2. Hei salut amice,

  I don’t have any fking Idea what bycicle I need dar vreau sa am una si abia astept sa ma plimb cu ea.
  Bugetul este de 5 mil. si voiam sa stiu marci bune ce leai testat si le stii ca sunt calumea pt oras, piesele sa fie de calitate and so on. Am sanse sa gasesc una buna pana in 5 mil sau mai trebuie sa adaug? Sunt din Ploiesti, de unde ma sfatuiesti sa cumpar, de la ce Brand de biciclete si ce sa am in vedere cand cumpar una.

  O seara faina!

 3. Salut!!Ma numesc Griore Ionut Bogdan,am aflat ca iubita ta si iubita mea o sa fie colege de camera in camin,poate iesim la o plimbare cu bicla.

 4. Ok.Atunci ne vedem la camin.

 5. Salut,

  Noi avem o campanie pentru desemnarea BICICLETEI ANULUI 2013 http://www.bikexcs.ro/bicicleta-anului daca este interesant si pentru tine poate ne publici un articol.
  Multam fain.

  Bikexcs Team

Leave a Reply

Current month ye@r day *

credit