"Anyone who rides a bike is a friend of mine" (Gary Fisher) 

Facebook Twitter Gplus YouTube RSS

Curse anormale cu biciclete VII

 • Sharebar

Ţie ţi-e frică de maşinile mari? Când spun mari ma refer la camioane, la tiruri, la imensităţi d-astea.

Eu recunosc că în copilărie mi-era teamă de ele. Mi se păreau enorme şi aveam impresia că vor să dea peste mine :) ), dar în acelaşi timp mă şi atrăgeau cu garabitul lor.

De fapt şi acum mi-e puţin frică de ele când merg cu bicicleta pe şosea, dar n-am de ales.

Se spune că atunci când ţi-e frică de ceva, trebuie să-ţi înfrunţi frica, doar aşa poţi trece peste ea. De exemplu, daca ţi-e frică de gândaci, ia-ţi un gândac. Dacă ţi-e frică de soacră-ta, închide-o în pivniţă. Toate au rezolvare până la urmă.

Ei bine frica mea de tiruri nu putea fi înfrântă altfel decât printr-o provocare la o liniuţă.

Din fericire, un prieten de al meu din are în posesie un tir şi nu doar că a fost de acord să vină sa se ia la întrecere cu mine, ba chiar a vrut să caute un loc cât mai avantajos pentru el, ca să mă întreacă :) .

Se zice că durează 6 luni să faci un şofer dintr-un om, dar dintr-un şofer nu mai scoţi om toată viaţa :) ))

Destul cu pildele, hai să vedem cursa.

 

Cu drag,

Bogdan Crăciunaş

 

PS. Lasă-mi te rog o idee de cursă, că încep să rămân fără adversari :) )

 

 

 

14 Responses

 1. foarte tare!!!

 2. fain, m-a amuzat, mai ales pildele, si cea de la fina cu daca ai de carat ceva greu ia-ti bicicleta.. cu care mergi la firma de transporturi :) ) a fost funny cursa, desi nu ma “omor” eu dupa liniute, dar e interesant. Idee de cursa: 2 biciclete (cat mai identice ca dotari) legate cu sfoara de 3-5 m care trag pe asfalt in directii opuse, sa vedem daca iese fum din cauciucuri :) .

 3. Uite o idee de intrecere, care nu prea cred ca e stralucita,dar…: Liniuta intre 2 biciclisti care-si duc prietenele( iubitele )pe saua bicicletei. Ce zici? :)

 4. :) )) Pe cadru cred ca s-ar putea transporta prietenele, pe sa e mai greu.
  Bun, deci tre’ sa fac rost de un ciclist cu prietena careia ii place aventura :) )

 5. ‘Dacă ţi-e frică de soacră-ta, închide-o în pivniţă.’
  Deci ideea e geniala … numai ca scapi de tot de ea si nu de frica :) )
  Pana una alta pana moi insura, imi trag o pivnita, just in case …

 6. Mi-ai facut fratele “dus cu pluta”!!! T tin eu minte!! In rest, foarte tare cursa! Felicitari!! Cu ” gargaritza” mea nu vrei sa faci o cursa?:D

 7. salut bogdan
  cursa asta si cea cu avionul chiar le-ai dus la extrem oricum e f tare
  o idee daca esti interesat ar fi sa te intreci cu masinutele cu telecomanda cele cu motor termic pt ca si eu sunt pasionat de asfel de jucarii si chiar sunt curios sa te vad la liniuta cu un “savage x” 2 cai putere
  o alta ideea este sa te vad cate fete pe role poti sa tragi dupa tine si ele evident sa se tina de mana una de alta sau gasesti tu o modalitate
  alta idee este o cursa de indemanare gen jaloane sau drifting pe gheata daca vremea iti permite
  bafta
  p.s. ai grija sa nu ti se termine lantu

  • Mersi de sugestii Cristian. Cu masinuta de 2cp n-am nici o sansa, pentru ca 2cp inseamna enorm pentru mogaldeata aia :) ). In rest sunt facubile, ca sa zic asa. Sa vad acum dupa ce vine zapada ce curse mai fac.

 8. Super tare! Desi, am avut impresia ca a lasat-o ala mai moale sa te faca sa te simti bine! Glumesc………… (totusi, am avut impresia asta!)

  • :) ) asa pare, dar crede-ma ca n-a facut asta, pentru ca inainte de cursa mi-a zis ca vrea sa facem undeva sa fie el avantajat :) ). Atat a putut masina.

Leave a Reply

Current month ye@r day *

credit